Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:57:43 (inci-02) Brandgerucht Weerdingerkanaal Zz Nieuw-weerdinge 012732 Prio Middel Eenheid | TS-845 Brandweer Ter Apel Groningen
maandag 17 december 2018
1/1
TOP NIEUWS

VRIJDAG 14|12

EMMEN - Vrijdag 14 december omstreeks 16.10 uur heeft er een aanrijding plaats gevonden aan de Oosterveldsestraat in Emmen. Tijdens de aanrijding is de hond van het slachtoffer weggerend.

 

Het betreft een zwarte, husky-achtige hond luisterend naar de naam Kyra. De halsband en riem moet de hond nog om hebben.

 

Heeft u deze hond gezien, dan komt de politie graag in contact via het algemene telefoonnummer: 0900-8844.

1/1

DONDERDAG 13|12

REGIO - Het zijn de donkere dagen voor de kerst. Genoeg redenen voor woninginbrekers om hun slag te slaan. Dit hebben ze de afgelopen dagen ook weer gedaan. De politie hoopt dat er getuigen zijn die iets van deze inbraken hebben waargenomen.


Veldakkers, Sleen
Op zaterdag 8 december tussen 17.15 en 17.45 uur heeft er een woninginbraak plaats gevonden. Twee mannen zijn de woning binnen gelopen, terwijl de bewoner in de garage was. De woning is doorzocht. De twee mannen, die door de bewoner gezien zijn, zijn via het openbreken van een raam op de bovenverdieping de woning binnen gekomen. Er ...

1/1

ZATERDAG 08|12

EMMEN - Op de N34 afslag Emmen Noord is zaterdagmiddag, omstreeks 16.10 uur, een auto in de sloot beland. Zowel de bestuurder als de bijrijder zijn met de schrik vrijgekomen.

 

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien neem dan contact op via telefoonnummer 0900 8844.

1/1

WOENSDAG 05|12

NEDERLAND - Drie lanceerstandaards voor vuurpijlen zijn woensdag alsnog goedgekeurd door de Inspectie Leefomgeving en Transport. Dat heeft staatssecretaris Stientje van Veldhoven bekendgemaakt.

 

Eerder kwamen geen deugdelijke lanceerstandaards uit de testen van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI ) en de inspectie. Bij vuurwerkhandelaren zorgde dit voor flink wat zorgen. Dit jaar is het voor het eerst dat een standaard verplicht is bij de verkoop van vuurpijlen. Met het afkeuren leek het er op dat er dit jaar geen vuurpijlen verkocht konden worden. Aan een oproep aan ...

1/1

WOENSDAG 05|12

NEDERLAND - Het is woensdag 5 december, in veel huizen wordt er vanavond pakjesavond gevierd. Tenminste, als alle pakjes op tijd binnen zijn. Door de grote drukte redt Postnl het niet om alle pakjes op tijd te bezorgen. Op Twitter en Facebook regent het klachten. Postnl doet er naar eigen zeggen alles aan om de achterstand weg te werken. Of dit gaat lukken is de vraag.

 

In veel huishoudens zullen veel teleurgestelde gezichten te zien zijn, omdat Sint niet op tijd zijn pakjes heeft gekregen.

 

Viert u vanavond elders pakjesavond? Zorg er dan voor dat inbrekers geen kans ...

MAANDAG 19|11

EMMEN - Op vrijdag 16 november tussen 18.15 uur en 19.15 uur heeft er een woninginbraak aan de Bargerholt te Emmen plaats gevonden. Dader(s) zijn binnen gekomen via het inslaan van een ruit op de eerste etage. Deze was te bereiken via het platte dak. De bovenetage is doorzocht en er zijn sieraden weggenomen.


Heeft u afgelopen vrijdag tussen 18.15 uur en 19.15 uur verdachte personen/voertuigen gezien, dan zou de politie graag met u in contact komen via 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en ...

ZONDAG 11|11

EMMEN - In de nacht van vrijdag 9 november op zaterdag 10 november zijn er 2 inbraken aan de Laan van het Kinholt in Emmen geweest. Bij beide woningen zijn de haken aan de binnenzijde van de woning open gemaakt en hierdoor zijn de dader(s) in de woning gekomen. Onder meer telefoons, een tablet en sleutels zijn weggenomen. 

 

Heeft u iets verdachts gezien, dan hoort de politie dit graag via 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van ...

Agenda

Hoe bescherm jij je tegen de zon?
EMMEN 24Webvertising