Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 15:19:15 Ongeval/wegvervoer/letsel Prio Emmen Odoornerweg Prio Eenheid | Politie Drenthe (Persinformatie)
vrijdag 03 april 2020
TOP NIEUWS

VANDAAG 03|04

EMMEN - Op de kruising Reeweg / Odoornerweg in Emmen vond vrijdagmiddag een aanrijding plaats tussen een motor en tractor. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Over de ernst van de verwondingen is nog niets bekend.

 

Wat de oorzaak van het ongeval is, zal moeten worden onderzocht. De motorrijder was voor onderzoek in de ambulance.

1/1

DINSDAG 31|03

EMMEN - De politie heeft maandag op dinsdagnacht op de Provincialeweg N391 in Emmen drie verdachten aangehouden op verdenking van diefstal met braak en heling. Het drietal, twee 20-jarige mannen uit Assen en een 17-jarige jongeman uit Delfzijl, konden na een korte achtervolging worden ingerekend. Onderweg hadden zij koffers en motoren uit het busje gegooid. De motoren bleken als gestolen te boek te staan.


Een politieagent zag op de Olivier van Noortstraat in Emmen vijf jonge mannen bij een geparkeerd busje lopen. Toen hij de mannen aansprak, gaven zij aan op een taxi te wachten. Daar de ...

1/1

MAANDAG 30|03

Het coronavirus houdt Nederland in haar greep en veroordeelt iedereen tot isolatie. Nederland zit thuis. Zo ook wij, dertig studenten die wekelijks samen zingen. Onze repetities en concerten zijn afgelast en de wereld lijkt even stil te staan. Maar muziek gaat door. Zelfs als je niet meer met elkaar kunt zingen. Fysiek samen zijn gaat niet meer, maar verbinding zoeken wel.

 

Met "Send Me On My Way" kunnen we elkaar weer even vinden. Individuele stemmen, opgenomen in de woonkamer, keuken of achtertuin, met een professionele microfoon of gewoon een mobieltje versmelten in een nieuw ...

1/1

MAANDAG 30|03

EMMER-COMPASCUUM - In een woning aan de Oostelijke Doorsnee werd in augustus én oktober 2019 ingebroken door vermoedelijk dezelfde inbrekers.

 

De eerste inbraak was op zaterdag 10 augustus 2019. Terwijl de bewoners niet thuis waren zagen twee inbrekers kans om een keukenraam van de woning open te breken en naar binnen te gaan. De woning werd doorzocht en als buit werd een sieraad gestolen. De daders probeerden de kluis open te breken die in de woning stond maar dit was zonder succes.


Op vrijdag 4 oktober 2019 werd weer ingebroken. Ook nu waren de bewoners niet thuis. De verdachten ...

ZONDAG 22|03

WEERDINGE - Aan de Emmerhoutstraat in Weerdinge brak zondagmorgen rond half tien brand uit in een schuurtje. Het betrof een schuurtje tussen twee woningen in.

 

Hierop werden de hulpdiensten opgeroepen waaronder brandweer Emmen en Emmer-Compascuum. De rook van de brand was in de wijde omtrek te zien. De brandweer hield de naastgelegen woningen nat om overslag te voorkomen. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. Wat de oorzaak van de brand was dat was nog niet bekend.

MAANDAG 30|03

EMMEN - Vrijdag 27 maart 2020 tussen 20.00 uur en 23.15 uur is er ingebroken in een woning aan de Druwerbrink in Emmen. Hierbij is onder andere een televisie weggenomen.

 

Een getuige heeft kort daarna twee personen met een televisie onder de arm zien lopen nabij de woning, dit betroffen een man en een vrouw. Heb je iets gezien, of informatie over deze personen dan wel de inbraak? Neem dan s.v.p. contact op met de politie via 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en ...

DINSDAG 25|02

EMMEN - Op woensdag 19 februari 2020 omstreeks 08.45 uur heeft er een mishandeling plaatsgevonden ter hoogte van het fietspad aan de Laan van de Bork te Emmen. Het slachtoffer betreft een medewerker van de Emco.

 

De dader is een blanke man, 30-40 jaar oud, kaal, droeg een bomberjack en liep met twee zwart/witte honden (mogelijk staffords).


De politie zou graag willen weten wie deze dader is en vragen daarom uw hulp. Heeft u iets gezien of herkent u de dader naar aanleiding van dit signalement? Meld dit dan a.u.b. via 0900-8844.

Agenda

Headlines

Moet de brandweer een rekening sturen voor een inzet?
EMMEN 24Webvertising