Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:27:01 (bnn-06) Br Nacontrole Weerdingerhaag Emmen 038650 Prio Middel Eenheid | Kazernetechniek Brandweer Emmen Drenthe
donderdag 28 januari 2021

DONDERDAG 24|09

Onderzoek drugshandel na overlast meldingen in Emmen

Naar aanleiding van dit onderzoek heeft de politie gisteren een 40-jarige man uit Emmen op heterdaad kunnen aanhouden

EMMEN - Na meerdere overlast meldingen van alerte burgers is de politie een onderzoek gestart naar de handel in verdovende middelen in en rondom Emmen. Naar aanleiding van dit onderzoek heeft de politie gisteren een 40-jarige man uit Emmen op heterdaad kunnen aanhouden. Hij wordt verdacht van bezit en handel in harddrugs. Ook hebben agenten een zoeking gedaan in een woning aan de Emmensstraat in Emmen. Hierbij werd een grote hoeveelheid contant geld aangetroffen. Tevens werd er een grote hoeveelheid harddrugs aangetroffen. Het onderzoek loopt nog volop, meerdere aanhoudingen worden dan ook niet uitgesloten.


Ook nu blijkt dat meldingen van alerte buurtbewoners van groot belang kunnen zijn. Bewoners merken verdachte situaties in hun wijk vaak als eerste op. Het delen van informatie met de politie kan enorm helpen in opsporingsonderzoeken. Doe dit via 0900 – 8844 of anoniem via 0800 – 7000. Bent u getuige van strafbare feiten? Dan is er sprake van een heterdaadsituatie, bel in dat geval met 112!

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines