Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:41:34 (bnn-02) Br Industrie Gieterij Rademakers Bv Langestraat Klazienaveen 038693... Prio Hoog Eenheid | Klazienaveen - Blusgroep C Brandweer Emmen Drenthe
donderdag 09 juli 2020

DINSDAG 27|08

Lichaam gevonden tijdens zoekactie naar vermiste zwemmer in Emmen [update]

De hulpdiensten zijn een zoekactie gestart nadat een man onder water verdween

EMMEN - De hulpdiensten zijn dinsdag 27 augustus uitgerukt voor een persoon te water aan de De Rietplas in Emmen. De hulpdiensten zijn een zoekactie gestart nadat een man daar onder water verdween. Het gebeurde ter hoogte van het Horeca Centrum aan De Rietplas.

 

Het mobiel medisch team van het UMCG is per traumahelikopter ter plaatse gekomen. De brandweer is momenteel met twee duikteams en een boot nog aan het zoeken. Er is nog geen spoor van de vermiste zwemmer.

 

Update

Op de lokatie in Emmen bij de Rietplas waar vanmiddag een man onder water was verdwenen is een lichaam in het water gevonden. Het gaat om een 35 jarige man uit Emmen. De politie doet onderzoek en er zal PD (plaats delict) opgemaakt gaan worden.

Reacties
Arjen Westra zegt: spacer
Verdronken man in Kleine Rietplas is 35-jarige Emmenaar

Emmen - De man die dinsdagavond verdronk in de Kleine Rietplas in Emmen is een 35-jarige man uit die plaats. Dat meldt de politie.
Volgens een politiewoordvoerder is er geen sprake van een misdrijf en is het onderzoek naar de dood van de man afgerond.
28-08-19 16:14
Score: 0
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines