Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 15:33:40 (inci-01) Brand Industrie/agrarisch (boerderij/agr Bedr) (keet/hok/schuurtje)... Prio Hoog Eenheid | Cluster Emmen - OvD Brandweer Regionaal Drenthe
vrijdag 18 januari 2019

WOENSDAG 02|05

Schone weg, veilige weg!

EMMEN - Onder dit motto is in opdracht van de gemeente Emmen AREA bezig met het opruimen van het zwerfafval langs de ringweg. Het gaat om 11 kilometer rondweg. AREA maakt beide zijden en de middenberm schoon. In totaal dus 33 kilometer Schone weg, Veilige weg! Dit is een extra kostenpost voor de gemeente, veroorzaakt door weggebruikers die afval uit de auto gooien.


Langs de rondweg worden borden geplaatst met de tekst Schone weg, Veilige weg. De oproep aan iedereen die gebruik maakt van de rondweg is dan ook: gooi je afval thuis weg! Dit is in het belang van de veiligheid op de weg.


Ook is het afval gevaarlijk voor (huis)dieren en is het slecht voor het milieu. Bovendien voelen mensen zich beter en veiliger in een schone omgeving.

Door de opruimactie geeft de gemeente Emmen de gebruikers van de rondweg weer een schone, veilige en prettige reiservaring.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie