Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 15:33:40 (inci-01) Brand Industrie/agrarisch (boerderij/agr Bedr) (keet/hok/schuurtje)... Prio Hoog Eenheid | Cluster Emmen - OvD Brandweer Regionaal Drenthe
vrijdag 18 januari 2019

DINSDAG 27|02

Mensenpark nu officieel Rensenpark

Het Rensenpark wordt omgetoverd tot een creatief park waar steeds iets nieuws te beleven is

EMMEN - Met de onthulling van een bord hebben Jaap Rensen en wethouder Jisse Otter op 27 februari de naam van de oude dierentuin officieel veranderd van Mensenpark naar Rensenpark.

 

Passend eerbetoon

Het scheelt maar één letter, maar voor veel inwoners en bezoekers van de oude dierentuin is het een wereld van verschil. De nieuwe naam is een passend eerbetoon aan Jaap en Aleid Rensen die met visie en doorzettingsvermogen het Noorder Dierenpark en Emmen op de kaart hebben gezet als topattractie met landelijke uitstraling.

 

Over het Rensenpark

Het Rensenpark wordt omgetoverd tot een creatief park waar steeds iets nieuws te beleven is. Een verrassende ontmoetingsplaats voor kleine en grote initiatieven rond kunst, cultuur en innovatie. Dit is een groeiend traject. Neem eens een kijkje. Want ook nu is het park al een bezoek waard. Een aantal ruimtes in het park is tijdelijk verhuurd aan initiatiefnemers op het gebied van kunst, cultuur en innovatie. Het park is dagelijks open tussen 09.00 en 17.00 uur.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie