Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:57:43 (inci-02) Brandgerucht Weerdingerkanaal Zz Nieuw-weerdinge 012732 Prio Middel Eenheid | TS-845 Brandweer Ter Apel Groningen
maandag 17 december 2018

DONDERDAG 15|02

Aantal kavels in prijs verlaagd

Om het extra aantrekkelijk te maken om te gaan bouwen, hebben we een aantal van onze woningbouwkavels in prijs verlaagd

EMMEN - n de gemeente Emmen is er weer steeds meer interesse in nieuwbouwwoningen. Tegelijkertijd zijn de bouwkosten op dit moment hoog. Om het extra aantrekkelijk te maken om te gaan bouwen, hebben we een aantal van onze woningbouwkavels in prijs verlaagd. Zo hebben we een aantal tijdelijke kortingsacties.

 

Pionierskorting Oude Meerdijk (Angelslo)

Vanaf 15 februari kunt u zich inschrijven voor een kavel met korting aan de Oude Meerdijk in de wijk Angelslo in Emmen. De eerste drie kopers van een bouwkavel krijgen een korting van 25% op de koopsom. De uitgifte vindt plaats in de volgorde waarin gegadigden zich bij de gemeente Emmen inschrijven. De kavels zijn bestemd voor de bouw van vrijstaande woningen.

 

Weiteveen en Roswinkel

Tot oktober 2018 geldt een kortingsactie voor de laatste twee kavels in Weiteveen en in Roswinkel. Het gaat in Weiteveen om kavels aan de Wethouder G.H. Scherpenlaan en de Rietstengel en in Roswinkel aan het Roswinkelerkanaal NZ.

 

Stroomdal (Schoonebeek)

Op de locatie Stroomdal in Schoonebeek verkoopt de gemeente samen met grondbezitters KWS en Arcadis kavels voor nieuwbouw woningen. KWS, Arcadis en de gemeente hebben gezamenlijk besloten alle kavels voor 2018 te verkopen met bijna 25% korting. Deze actie is geldig voor het jaar 2018.Op de locatie Stroomdal Schoonebeek zijn op dit moment nog 22 kavels beschikbaar.

 

Daarnaast is nog een aantal kavels in prijs verlaagd. Het gaat om:

  • Nieuw Weerdinge, Mandebroek III (5 kavels)
  • Zwartemeer, Zuid-West (15 kavels)
  • Emmer-Compascuum, Koppelwijk/Maatschappijweg (14 kavels)
  • Nieuw-Schoonebeek, Bekel's Erf (2 kavels)
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie