Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:46:20 (dia: ) Ambu 17154 Veenoord 3079NK Rotterdam Rottdm Bon 24677 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-154
vrijdag 22 februari 2019

VRIJDAG 31|03

Dode aangetroffen in auto langs het Stieltjeskanaal

Passanten hebben de auto die half in het water lag gevonden en alarm geslagen

COEVORDEN / STIELTJESKANAAL – Een voorbijganger trof vrijdagmorgen 31 maart in Stieltjeskanaal een auto half in het water aan en waarschuwde vervolgens de hulpdiensten. In het voertuig vonden agenten vervolgens een overleden persoon.


De politie is inmiddels een onderzoek gestart. De actie van de politie is erop gericht om de doodsoorzaak en de identiteit van de overleden persoon vast te stellen. Daarnaast moet onderzoek uitwijzen hoe de auto half in het water terecht is gekomen. Diverse specialisten van de politie, waaronder forensische opsporing en de recherche, zijn inmiddels aanwezig. Ook komt een politiehelikopter ter plaatse. Vanuit de lucht zullen foto's worden gemaakt.

 

Update 12:30 uur:
De auto is inmiddels op de kade getakeld en onder een tent geplaatst. Het onderzoek naar de toedracht en de identiteit van het slachtoffer wordt voortgezet. De overleden persoon is onder verdachte omstandigheden aangetroffen. De politie gaat er dan ook vanuit dat de persoon door een misdrijf om het leven is gebracht.

Foto's
1/1
Locatie
Video's