Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 17:39:07 Ongeval/wegvervoer/letsel Prio Emmen Mcdonald's Hoenderkamp Prio Eenheid | Politie Drenthe (Persinformatie)
zaterdag 19 oktober 2019

Archief

Mannen gezocht na overval in Emmer-Compascuum

Gemaakt: Vrijdag, 08 februari 2019 19:39

EMMER-COMPASCUUM - De politie in Drenthe is op zoek naar twee mannen. Signalement; Zwarte jas witte letters, geruite grijze jas, Gele Jumbo tas. Dit naar aanleiding van een overval in Emmer-Compascuum.

 

Heeft u 1 van beide mannen gezien en of herkend u 1 van de mannen? Bel 112!!

Huis overhoop gehaald bij woninginbraak in Emmen

Gemaakt: Donderdag, 14 februari 2019 16:35

EMMEN - Tussen dinsdag 12 februari en woensdag 13 februari heeft er een inbraak in een woning aan de Splitting in Emmen plaats gevonden. De gehele woning is doorzocht en overhoop gehaald. In de tuin lagen papieren afkomstig uit de woning en de buitenlampen waren onklaar gemaakt. Vermoedelijk zijn munten en sieraden weggenomen.

 

Heeft u iets verdachts gezien tussen dinsdag 12 februari 08.30 en woensdag 13 februari 12.00 uur gezien in de omgeving van de Splitting, Oosterveldsestraat en Ullevi gezien, dan hoort de politie dit graag via 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op Betecom.

Geld weggenomen bij woninginbraak Nieuw-Weerdinge

Gemaakt: Zondag, 17 februari 2019 20:59

NIEUW-WEERDINGE - Op vrijdag 15 februari tussen 11.40 uur en 12.10 uur heeft er een woninginbraak aan het Weerdingerkanaal Zz plaats gevonden. De dader(s) hebben aan de achterzijde van de woning een deur open gebroken. Er is een geld uit de woning weggenomen.

 

Naar aanleiding van een Burgernetmelding heeft een getuige aangegeven dat er diezelfde dag rond 10.30 uur 2 donkergetinte jongens in een bus van een riool ontstop bedrijf probeerden te komen. Ze werden gelijk weer uit de bus gestuurd en zijn toen richting Emmen gelopen.


Mocht u iets weten over deze inbraak of mocht u vrijdagochtend vreemde personen of voertuigen hebben gezien, dan hoort de politie dit graag via 0900-8844.

Audi A3 gestolen vanuit Emmen

Gemaakt: Zondag, 17 februari 2019 21:10

EMMEN - Tussen vrijdag 15 februari te 22.00 uur en zaterdag 16 februari te 04.30 uur is er aan de Slenerbrink in Emmen een donkerblauwe Audi A3 (uit 1998) voorzien van het kenteken XG-GF-40 weggenomen.

 

De auto is ontgrendeld zonder gebruik van de originele sleutel. Tot nu toe is het voertuig nog niet terug gevonden. We horen graag als u iets van deze diefstal weet of weet waar dit voertuig is gebleven. We vernemen dit graag via 0900-8844

Brexit en rijbewijs

Gemaakt: Maandag, 18 februari 2019 22:19

NEDERLAND - Als er geen overeenkomst tussen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk is op 29 maart 2019, dan hoort het Verenigd Koninkrijk niet meer bij de EU/EVA-landen. Wat betekent dit als u een rijbewijs heeft uit het Verenigd Koninkrijk en woont u in Nederland?

 

Bekijk wat u kunt doen op de website van het RDW.

Gewonde bij ongeval op de Nieuw-Amsterdamsestraat in Emmen

Gemaakt: Woensdag, 20 februari 2019 16:04

EMMEN - Woensdagmiddag 20 februari heeft rond kwart voor drie een ongeval plaatsgevonden in Emmen. Het ging mis op de kruising van de op- en afrit van de Rondweg waar twee auto's op elkaar botsten.

 

De brandweer kwam ter plaatse om de voertuigen veilig te stellen. De bestuurster van één van de voertuigen is behandeld door ambulancepersoneel. Een bergingsbedrijf heeft beide beschadigde voertuigen afgevoerd. De Nieuw-Amsterdamsestraat richting woonwijk de Rietlanden was door de nasleep van het ongeval enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Man (20) uit Emmen vast voor brandstichting supermarkt

Gemaakt: Woensdag, 20 februari 2019 16:12

EMMEN - Op 28 januari 2019 is door de politie een 20 jarige man uit Emmen aangehouden terzake brandstichting van een supermarkt in de wijk Emmermeer in Emmen.

 

De brandstichting heeft plaats gevonden in juli 2018 en heeft voor behoorlijke onrust gezorgd in de wijk.

 

Door de rechtbank is deze persoon reeds in de gevangenhouding gesteld. Het onderzoek is nog in volle gang.

Woninginbraak Veenkampenweg Emmen, sieraden terug gevonden in Hoogeveen. Wie weet meer?

Gemaakt: Donderdag, 28 februari 2019 17:35

EMMEN / HOOGEVEEN - Op woensdag 27 februari tussen 19.15 uur en 20.45 uur heeft er een woninginbraak aan de Veenkampenweg in Emmen plaats gevonden. Hierbij zijn geld en sieraden weggenomen. Een deel van de sieraden is later op de avond, omstreeks 22.25 uur, aan de Wolfsbosstraat in Hoogeveen terug gevonden. Degene die deze sieraden heeft weggegooid stapte vermoedelijk uit een donkerrood voertuig. Mogelijk dat dit voertuig ook in de buurt van de Veenkampenweg in Emmen is gezien.


Mocht u verdachte personen of voertuigen in de buurt van de Veenkampenweg, de Oosterstraat en Angelsloërdijk hebben gezien, dan hoort de politie dit graag via 0900-8844. Mocht u in de buurt camerabeelden hebben, dan horen we dit ook graag.

 

Mannen met inbrekersgereedschap aangehouden in Emmer-Compascuum

Gemaakt: Vrijdag, 01 maart 2019 16:39

EMMER-COMPASCUUM - Rond middernacht zijn door de politie vier personen aangehouden terzake voorbereidingshandelingen van een woninginbraak in Emmer-Compascuum. Vier mannen zouden daar verdacht om een woning heen lopen.

 

Aanrijdende kregen de agenten te horen dat de mannen in een auto waren gestapt en weg waren gereden. Ter hoogte van de Middenweg OZ is dit voertuig staande gehouden en zijn de mannen en het voertuig gecontroleerd. Ze bleken onder meer inbrekerswerktuigen, bivakmutsen en meerdere kentekenplaten bij zich te hebben. Ook waren ze verdacht gekleed. Door onder meer deze feiten en omstandigheden zijn ze allen aangehouden en loopt er onderzoek naar hen. De politie is blij met de oplettende melder en de goede informatie die deze kon geven

Gouden ketting met rode robijnen weggenomen bij woninginbraak in Emmen

Gemaakt: Zondag, 10 maart 2019 18:21

EMMEN - Op zaterdag 9 maart tussen 20:20 uur en 20:36 uur heeft er een woningInbraak aan de Jonkershof in Emmen plaats gevonden. Een kunststofdeur op het balkon op de eerste etage is open gebroken. Er is gezien dat twee personen via het balkon weer wegvluchten. Helaas kon een signalement niet worden gegeven.


Er zijn onder andere Engelse ponden, chinees papiergeld en een gouden ketting met rode robijnen weggenomen.


Heeft u iets gezien of weet u meer over deze inbraak, dan hoort de politie dit graag via 0900-8844.

Politie zoekt getuigen van straatroof in Emmen

Gemaakt: Dinsdag, 19 maart 2019 16:17

EMMEN - Zaterdag 16 maart omstreeks 22.30 uur is er een straatroof geweest op de Oude Markeweg in Emmen.


Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900 8844.

Hulpdiensten rukken massaal uit voor achtergelaten auto onderaan talud bij Nieuw-Amsterdam

Gemaakt: Woensdag, 20 maart 2019 14:32

NIEUW-AMSTERDAM - De hulpdiensten zijn woensdagochtend 20 maart massaal uitgerukt omdat er een voertuig te water zou zijn geraakt op de N853 De Vierslagenweg bij Nieuw-Amsterdam.

 

Ter plaatse bleek het voertuig onder een talud in een droge sloot te liggen. Het voertuig bleek verlaten. Van de bestuurder was geen spoor. Alle hulpdiensten konden weer retour. De politie doet onderzoek en een berger heeft het voertuig afgevoerd.

Ravage na aanrijding op de Rondweg in Emmen

Gemaakt: Donderdag, 21 maart 2019 15:52

EMMEN - De hulpdiensten zijn donderdag 21 maart uitgerukt voor een aanrijding op de kruising van de Rondweg en de Dordsestraat in Emmen. Het gaat om een kop staart aanrijding tussen twee voertuigen en een aanhanger.

 

Beide voertuigen raakte fors beschadigd. Bij het ongeval is één persoon door het ambulancepersoneel nagekeken maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn.

Melding boerderijbrand in Emmen blijkt afvalverbranding

Gemaakt: Dinsdag, 02 april 2019 17:04

EMMEN - De hulpdiensten zijn dinsdag 2 april uitgerukt voor een boerderijbrand aan de Nieuw-Amsterdamsestraat in Emmen. De brandweer kwam met meerdere voertuigen met spoed ter plaatse.

 

Er bleek op het erf van boerderij wat hout in brand te zijn gestoken. De brandweer is niet in actie gekomen.

Sieraden weggenomen bij woninginbraak aan de Hietbrink in Emmen

Gemaakt: Vrijdag, 05 april 2019 17:08

EMMEN - Op donderdag 4 april 2019 tussen 15.30 uur en 23.00 uur heeft er een woninginbraak aan de Hietbrink ik Emmen plaats gevonden. Dader(s) zijn binnen gekomen via het schuif/kanteldeur aan de achterzijde van de woning. Buiten werd een een buitenlamp vernield. De slaapkamer op de begaande grond is doorzocht. Er zijn sieraden weggenomen.

 

Heeft u iets gezien dat betrekking heeft op deze inbraak, dan hoort de politie dit graag via 0900-8844.

N391 geblokkeerd door gekantelde vrachtwagen

Gemaakt: Vrijdag, 05 april 2019 20:09

EMMEN - Door een gekantelde vrachtwagen is de N391 tussen de Abeltasmanstraat en de Phileas Fogstraat in de richting van Ter Apel geblokkeerd. Houd rekening met vertraging. In de richting van Emmen is één rijbaan beschikbaar.

 

De bestuurder is voor controle naar het ziekenhuis overgebracht.

THEBAGSTORE deelt paaseitjes uit!

Gemaakt: Vrijdag, 19 april 2019 20:11

Zoek 1 van de 12 paaseitjes op de website van www.thebagstore.nl en verwen jou zelf met een mooie tas tijdens de paasdagen.

 

Het is Pasen, wat voor THEBAGSTORE reden is om een actie op te zetten voor hun klanten. De webshop heeft op de site namelijk paaseitjes verstopt. Vind je zo’n ei dan krijg je een kortingscode ter waarde van een bepaald bedrag. Deze code is eenmalig te gebruiken, dus open de website THEBAGSTORE en start snel met de zoektocht naar de paaseitjes! 

 

De gouden eitjes

De paashaas heeft in totaal 12 eitjes verstopt op de website van THEBAGSTORE. Deze zijn gecategoriseerd op basis van de waarde van de kortingscode. Het ei met de meeste waarde is het gouden ei. Dit ei bevat een kortingscode ter waarde van €100,00. Bovendien zijn er twee gouden eieren op de site te vinden. Naast deze twee jackpots zijn er ook nog vier eieren verstopt die een waarde hebben van €50,00. Tevens heeft THEBAGSTORE zes paaseitjes met een kortingscode voor €25,00 op de site geplaatst. Wees er snel bij, want de paaseitjes zijn maar één keer te vinden en te gebruiken! 

 

Paasvoordeel t/m a.s. maandag 23.59

Treur niet als je geen een paaseitje hebt kunnen vinden op de website van THEBAGSTORE. De webshop voor tassen heeft namelijk het hele weekend paasvoordeel! Vanaf vandaag tot en met maandag kunnen klanten een code voor 21% korting gebruiken. Deze kortingscode heeft de naam: PASEN21.

 

Verschillende soorten en merken tassen

THEBAGSTORE is jouw favoriete plek voor de mooiste tassen online! Van hippe rugzakken tot mooie leren laptoptassen. We bieden voor zowel heren als dames de bekende tassen van tijdloze topmerken, zoals CowboysbagHerschelBurkely en Eastpak

Inbraak via dak bij juwelier aan de Dalipassage in Emmen

Gemaakt: Maandag, 29 april 2019 18:36

EMMEN - In de vroege ochtend van maandag 29 april omstreeks 04.20 uur werd er ingebroken bij een juwelier in de Dalipassage. Via het dak hebben de dader(s) zich de toegang tot de winkel verschaft. Er zijn diverse sieraden buit gemaakt.

 

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord wat mogelijk betrekking heeft op deze inbraak, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Poging woninginbraak aan de Boslaan in Emmen

Gemaakt: Vrijdag, 03 mei 2019 16:42

EMMEN - Op donderdag 2 mei omstreeks 00.50 uur heeft er een poging woninginbraak aan de Boslaan in Emmen plaats gevonden. Daarbij heeft de bewoner gerommel gehoord, is gaan kijken en zag iemand bij de achterdeur rommelen. Deze is er vervolgens vandoor gegaan.


Heeft u rond dit tijdstip in de buurt van de Boslaan/Stationsplein iets vreemds gezien, dan hoort de politie dit graag via 0900-8844.

Scooterrijder gewond bij ongeval in Emmen

Gemaakt: Vrijdag, 17 mei 2019 16:25

EMMEN - Op Brinkenhalte in Emmen is vrijdagmiddag 17 mei een scooterrijder gewond geraakt bij een ongeval. De bestuurder van de scooter zou voor een auto, die van de parkeerplaats van de Emco groep reed, hebben geremd en kwam hierbij ten val. De politie doet nog onderzoek of ze elkaar hierbij geraakt hebben.

 

De scooterrijder is voor onderzoek per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Emmen. De Brinkenhalte was enige tijd afgesloten voor verkeer.

Veel rook bij brand in bos bij Dalerpeel

Gemaakt: Zondag, 19 mei 2019 18:52

DALERPEEL - Op zondag 19 mei is de brandweer omstreeks 18:00 uur gealarmeerd voor een bosbrand aan de Berkmeerweg in het Drentse Dalerpeel.

 

Achter een erf woedde een brand in het bos. Hierbij kwam veel rook vrij. De brandweer is met voertuigen uit Coevorden, Zwinderen en Emmen uitgerukt en heeft het vuur inmiddels onder controle. Hoe de brand kon ontstaan is niet bekend.

Kinderen gewond bij ongeval op de Middelseweg in Sleen

Gemaakt: Dinsdag, 21 mei 2019 20:08

SLEEN - Op de Middelseweg tussen Sleen en Noord-Sleen is dinsdagochtend een ongeluk gebeurd. Daarbij zijn twee kinderen een jongetje en een meisje en een volwassen vrouw gewond geraakt. Ze zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


Bij het ongeluk waren twee voertuigen betrokken. Een auto is op de kop beland in een akker naast de weg. Het ongeluk gebeurde bij de kruising met de Tuinweg. Oorzaak van het ongeval is een voorrangsfout. Vier ambulances en de brandweer zijn ter plaatse geweest. De weg is in beide richtingen afgesloten geweest.

Woninginbraak aan de Peelstraat in Erica

Gemaakt: Woensdag, 22 mei 2019 16:03

ERICA - Tussen dinsdag 21 mei 2019 om 16:00 uur en woensdag 22 mei 2019 om 06:45 uur heeft er een inbraak plaats gevonden aan de Peelstraat in Erica. Hierbij zijn diverse goederen weggenomen. Heeft u iets gezien? Neemt u dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op Betecom.

Verdachten van inbraak opgepakt dankzij politiehond en helikopter

Gemaakt: Maandag, 27 mei 2019 16:32

EMMEN - Afgelopen nacht, 26 op 27 mei 2019, ontving de politie een melding dat er twee mannen op het terrein van een metaal recycling in Emmen liepen. Agenten zijn met meerdere politievoertuigen ter plaatse gegaan hebben vervolgens het terrein 'dichtgezet'.

 

De politiehond heeft het terrein afgezocht op sporen en ondertussen heeft de politie de politiehelikopter, de ZULU, laten invliegen voor warmtebeelden. De politiehelikopter spotte al snel een warmtepunt. De agenten in de helikopter hebben de hondengeleider naar deze locatie gewezen. Op dit warmtepunt bleek een verdachte zich te verstoppen in de bosjes.

 

Deze verdachte luisterde niet naar het bevel van de hondengeleider. De politiehond heeft de verdachte in zijn bovenarm gebeten, waarna de verdachte zich overgaf. Agenten hebben de verdachte vervolgens aangehouden.

 

De politiehelikopter heeft nog een aantal rondjes gevlogen boven het gebied. In de nabijheid van het terrein hebben agenten een tweede verdachte, een Roemeense vrouw, aangehouden in verband met deze inbraak.

 

Beide verdachten zijn overgebracht naar het cellencomplex in Assen.

Met deze automerken heb je de meeste kans op gebreken

Gemaakt: Maandag, 27 mei 2019 21:10

Heerlijk, om een auto tot je beschikking te hebben, maar op een gegeven moment word je er afhankelijk van. Je hebt hem nodig om op je werk te komen, om de boodschappen te doen en voor langere ritten naar familie of een vakantieadres. Het laatste waar je op zit te wachten, is om regelmatig met een defect geconfronteerd te worden. Het is nu eenmaal zo dat verschillende automerken gebreken vertonen die statistisch gezien vaak voorkomen. Het volgende overzicht van de minst betrouwbare automerken wordt je aangeboden door Carpardoo, expert in auto-onderdelen.

 

Dacia: slechte combinatie van goedkoop met Franse techniek

Dacia is een Roemeense autoproducent die techniek van de Franse fabrikant Renault gebruikt. Dat is geen garantie op kwaliteit. Franse auto’s hebben een voortdurende reputatie van gebreken. Daarbij is de Dacia ook een goedkopere auto, waarbij goedkoop duidelijk duurkoop is. Het beperkt zich ook niet tot één of twee modellen, vrijwel alle modellen van Dacia scoren aanmerkelijk slechter dan die van andere autofabrikanten.

 

Frankijk: mooi land, slechte auto’s

We lieten het al even vallen: als je de autogarage wilt vermijden, dan kun je beter geen Franse auto kopen. Vooral Renault scoort erg matig. In het bijzonder de modellen Megane en Kangoo. Deze vertonen bij het ouder worden snel steeds meer gebreken. Ook de Renault Clio levert geregeld kopzorgen en reparatiekosten op. Hoewel ze niet slecht scoren als Renault, vertonen ook de auto’s van Citroën en Peugeot meer gebreken dan gemiddeld. Ook als liefhebber van Frankrijk kan het dus geen kwaad om nog een keertje extra na te denken voordat je een Franse auto aanschaft.

 

Fiat 500: niet geschikt voor woon-werkverkeer

Ook de ‘kleine muis’ uit Turijn verdient haar aftrek niet aan de bouwkwaliteit. De Fiat 500, ofwel de cinquecento, is een dotje van een auto. Het is echter niet een auto die je moet kopen om veel en vaak in te rijden. Het is een auto met een twijfelachtige reputatie die je bij redelijk intensief gebruik vaak kwijt zult zijn aan de automonteur, met alle kosten die daarbij komen kijken. Dat neemt overigens niet weg dat het natuurlijk een hartstikke leuk autootje is om op een mooie zondagmiddag een stukje mee te toeren. Zolang je je er maar niet afhankelijk van maakt voor je woon-werkverkeer. Wil je een degelijkere Italiaanse auto, dan is een Audi een betere keuze. Deze zijn echter duur en populair bij autodieven.

 

Kwaliteit komt niet uit de Verenigde Staten

Amerikaanse auto’s zijn ook geen garantie op een probleemloos gebruik. In de hoogste regionen van de lijst der minst betrouwbare automerken, vinden we Jeep, Dodge en Ford terug. In die volgorde ook, wat dus inhoudt dat Ford de minst slechte is. Dat is niet een hele fijne slagzin om de auto’s van die merk mee te verkopen. Hoewel de naar Jeep symbool staat voor terreinwagens in het algemeen, is het dus zeker niet de beste keuze wanneer je op zoek bent naar zo’n terreinwagen. Helaas scoort ook het eveneens Amerikaanse Land Rover echter niet zo best. Top Gear bewees ooit dat de Japanse Toyata Hilux ook na een val van een hoog flatgebouw nog startte, dus wellicht is dat een betere keus.

 

Aziatisch leed

Aziatische auto’s hebben over het algemeen een hele redelijke reputatie. Ze zijn vaak relatief betaalbaar en vertonen weinig gebreken. Hyundai, Honda en Kia scoren bijvoorbeeld prima. Er zijn echter ook een aantal merken die wel ergens in de onderste regionen van de betrouwbaarheidslijst bungelen. Het voornaamste voorbeeld hiervan is Mitsubishi, dat ongeveer even slecht scoort als Ford. In mindere maten scoren Nissan, Mazda en Subaru (in die volgorde) ook matig. Een Aziatische auto kan dus een prima keus zijn, maar die keus moet niet willekeurig gemaakt worden.

 

Duitse degelijkheid geldt niet voor Volkswagen

Het is niet heel verrassend dat Duitse automerken nog niet genoemd zijn. De Duitsers hebben een reputatie van uitstekende bouwkwaliteit hoog te houden. Porsche, en in het bijzonder haar Porsche 911, scoort zeer goed, en ook de auto’s van Mercedes maken hun degelijke naam waar. Daarbij moet wel gezegd worden dat het verschil in score tussen Porsche en Mercedes relatief groot. BMW scoort nog iets minder dan Mercedes. Een ander bekend Duits automerk scoort echter een stuk minder goed: Volkswagen slaagt er niet in om de Duitse degelijkheid waar te maken. Daarnaast heeft het merk natuurlijk minpunten opgelopen door te frauderen met CO2-emmissiecijfers. Hoewel ze daarna beloofde haar leven te beteren, doet men er daar ook verstandig aan haar auto’s eens te verbeteren. 

Aanhanger gestolen vanaf de Coevordenstraat in Emmen

Gemaakt: Donderdag, 30 mei 2019 16:56

EMMEN - Op woensdag 29 mei 2019, tussen 16:00 en 20:30 uur, vanaf de Coevordenstraat in Emmen werd de hierbij afgebeelde aanhangwagen weggenomen.

 

Gezien de opvallende kenmerken van deze aanhangwagen valt deze zeer goed op. Bent u getuige geweest van dit incident of heeft u deze aanhangwagen elders gezien, meld dit dan bij de politie middels 0900-8844.

Bushokjes vernield in de wijk Angelslo in Emmen

Gemaakt: Donderdag, 06 juni 2019 17:49

EMMEN - In de afgelopen dagen zijn er diverse bushokjes vernield in de wijk Angelslo in Emmen. De politie is op zoek naar getuigen.

 

Heeft u informatie over de dader(s), bent u getuige? Bel dan met de politie via telefoonnummer 0900-8844. regnr:2019142646

Zakkenroller aangehouden op markt in Emmen

Gemaakt: Zaterdag, 08 juni 2019 15:41

EMMEN - Op vrijdag 7 juni werd een persoon aangehouden in Emmen centrum die meerdere winkeldiefstallen had gepleegd. Door getuigen is gezien dat deze persoon op de vrijdagmarkt interesse had voor tassen van bezoekers van de markt. Bij de aangehouden persoon zijn goederen aangetroffen die mogelijk afkomstig zijn van zakkenrollerij.

 

De politie is op zoek naar gedupeerden. Bent u gisteren in Emmen slachtoffer geworden van zakkenrollerij dan verzoeken wij u om contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Registratienummer 2019145434.

Tassen webshop TheBagstore.nl veilt tassen voor Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden

Gemaakt: Donderdag, 13 juni 2019 07:25

Maarten duikt op 21 juni van dit jaar opnieuw het Friese water in om de Elfstedentocht te zwemmen en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Want onderzoek blijft hard nodig. Afgelopen jaar is het helaas niet gelukt om de tocht helemaal te volbrengen, wel werd er heel veel geld binnen gezwommen voor de strijd tegen kanker.

 

Om Maarten en zijn foundation te ondersteunen veilt TheBagstore.nl samen met haar leveranciers vanaf 13 juni 2019 tot en met de dag dat Maarten zijn zwemtocht (hopelijk helemaal) voltooid allerlei tassen op haar Facebookpagina. Te weten: https://www.facebook.com/thebagstorenederland/

 

De volgende merken hebben allemaal minimaal 2 tassen of meer toegezegd om te veilen: 

 

Calvin Klein, Tommy Hilfinger, DSTRCT, Herschel, Legend, Laauw, Matt & Nat, Micmacbags, Rains, Monk & Anna, MYOMY, O My BAG, Presly & Sun, Rains, Sticky Lemon, Still Nordic, Superdry & XD Design.

 

Koop een tas met een verhaal

Op de website https://www.11stedenzwemtocht.nl vind je meer informatie omtrent de monsterprestatie welke Maarten van der Weijden gaat proberen te leveren. Ben je op zoek naar een tas of vind je het gewoon leuk om mee te veilen en om op deze manier voor jouw donatie nog iets leuks terug te ontvangen? Doe dan mee en maak kans op een van de ruim 40 tassen welke de komende dagen onder de hamer gaan. Een ding is zeker, win je de veiling? Dan koop je een tas met een waanzinnig verhaal.

 

Alle bedragen die worden binnengehaald gaan rechtstreeks naar het goede doel! Aan het einde van de actie maakt TheBagstore het totaalbedrag bekend. 

Meerdere gewonden bij aanrijding op de Rondweg in Emmen

Gemaakt: Woensdag, 19 juni 2019 03:29

EMMEN - Op de kruising Rondweg met de Phileas Foggstraat bij de Honeywell zijn dinsdagavond 18 juni twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Hierbij zijn meerde personen gewond geraakt en nagekeken in de ambulance en meegenomen naar het ziekenhuis in Emmen.


Er kwamen drie ambulances naar het ongeval en de brandweer van Emmen verleende assistentie. De politie maakte rapport op. Vermoedelijk is één van de bestuurders door rood gereden.