Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 15:19:15 Ongeval/wegvervoer/letsel Prio Emmen Odoornerweg Prio Eenheid | Politie Drenthe (Persinformatie)
vrijdag 03 april 2020

Archief

Vrouw (65) uit Emmen aangehouden voor betrokkenheid versturen dreigbrieven

Gemaakt: Woensdag, 17 juli 2019 17:07

EMMEN - Woensdagochtend heeft de politie een 65-jarige vrouw uit Emmen aangehouden. Zij wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij het opmaken en versturen van dreigbrieven aan ondernemers en bestuurders die betrokken zijn/waren bij de aanleg van windmolenparken.

 

In haar woning in Emmen heeft de politie gisteren een zoeking verricht. Het onderzoek naar de bedreigingen rondom de aanleg van windmolenparken is hiermee nog niet afgerond.

Politie onderzoekt woningbrand aan de Varenkamp in Emmen

Gemaakt: Zaterdag, 20 juli 2019 18:02

EMMEN - De politie is een onderzoek gestart naar een woningbrand op de Varenkamp in Emmen. Omstreeks 3.50 uur kwam op de meldkamer een melding van een brand in een woning op de Varenkamp in Emmen, een benedenwoning in een flatgebouw. De politie is daar met meerdere eenheden van de politie en brandweer naar toegegaan om hulp te bieden. Uit voorzorg zijn de bewoners van de boven- en naastgelegen woningen uit hun woning gehaald. De bewoner en een kind uit de betreffende woning waren inmiddels uit de woning en zijn door een arts behandeld. Het kind is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Beide zijn elders ondergebracht. De rest van de bewoners konden vervolgens hun woningen weer in.


Even verderop stond bijna gelijktijdig met de woningbrand een papiercontainer in brand. Van beide locaties is een PD opgemaakt. De recherche doet nader onderzoek naar de oorzaak van de brand en doet o.a. een buurtonderzoek. Daarnaast wordt sporenonderzoek gedaan in en rond de woning, ook nabij de container.


Heeft u tips?
De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben of informatie hebben dat kan helpen in het rechercheonderzoek. U kunt bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Woont u in de omgeving of heeft u daar een bedrijf voorzien van bewakingscamera's? Meld het de politie. Misschien staan er bruikbare beelden op.

Woninginbraak aan de Emmerhoutstraat in Emmen

Gemaakt: Zondag, 28 juli 2019 15:59

EMMEN - Van vrijdag 26 juli op zaterdag 27 juli heeft er een woninginbraak aan de Emmerhoutstraat in Emmen plaats gevonden. Aan de achterzijde van de woning is een uitzetraam open gebroken. Buren hebben tussen 00.30 uur en 01.30 uur wel geluiden gehoord. 

 

Weet u iets van deze inbraak of heeft u in de buurt een verdachte situatie gezien, dan hoort de politie dit graag via 0900-8844. Heeft u camera's bij uw woning en staat hier een verdachte situatie op dan hoort de politie dit ook graag.

Fietsster gewond bij aanrijding met auto in Emmen

Gemaakt: Dinsdag, 30 juli 2019 17:29

EMMEN - Een fietsster is dinsdagmiddag 30 juli kort voor drie uur gewond geraakt bij een verkeersongeval in Emmen. De vrouw fietste op de Nijbracht ter hoogte van Bosma Bedden. Door nog onduidelijke oorzaak kwam ze daar in botsing met een personenauto.

 

Vermoedelijk sloeg de automobilist af naar de parkeerplaats en zag daarbij de vrouw over het hoofd. De fietsster is na kort ter plaatse te zijn behandeld per ambulance naar een ziekenhuis in de regio vervoerd.

Overval op Gulf Tankstation in Emmen

Gemaakt: Donderdag, 08 augustus 2019 16:13

EMMEN - Aan de Rondweg in Emmen is donderdagmiddag een tankstation overvallen. Er is daarop een Burgernetmelding uitgegaan om naar de dader uit te kijken, die na de overval de benen nam.

 

Volgens de politie gaat het om een lange, slanke, aan een oog scheel, brildragende negroïde man, gehuld in een blauwe trui en een zwarte joggingbroek.

 

Onbekend is of de man iets heeft buitgemaakt en of hij een wapen heeft gebruikt. De politie heeft het Gulf tankstation afgesloten met linten en doet een sporenonderzoek, waarvoor ook een speurhond is ingezet.

 

Zes jaar geleden, op 20 december, was hetzelfde tankstation ook doelwit van een overval. De dader was toen een 16-jarige jongen uit Coevorden.

 

Update

De verdachte van de overval is aangehouden en ingesloten.

Politie zoekt brildragende taxichauffeuse als getuige overval Emmen

Gemaakt: Vrijdag, 09 augustus 2019 17:42

EMMEN - Op donderdag 8 augustus heeft er een overval plaats gevonden op de Gulf tankstation aan de Rondweg 75 in Emmen.


De politie is op zoek naar een brildragende taxichauffeuse die omstreeks 14.40 uur gebruik maakte van het toilet bij deze Gulf tankstation. Zij moet de verdachte van de overval hebben gezien.

 

Zij reed in een beige/grijze Ford Mondeo. Om gebruik van het toilet te kunnen maken, heeft zij een sleutel opgehaald bij de balie en later weer ingeleverd. Zij droeg een schoudertas bij zich.

 

Zie ook:

Auto over de kop op Rondweg in Emmen, bestuurder gewond

Gemaakt: Vrijdag, 09 augustus 2019 22:06

EMMEN - Vrijdagavond 9 augustus heeft rond kwart over negen een ongeval plaatsgevonden op de Rondweg in Emmen. Het ging mis op de weg in de richting van de N34, vlak voor de viaduct van de Nieuw Amsterdamsestraat.

 

De bestuurder van de personenauto verloor door nog onbekende oorzaak de controle over het voertuig, en rolde over de kop. Naast de ambulancedienst en de politie kwam ook de brandweer met spoed ter plaatse. De brandweer hoefde de bestuurder van de auto niet te bevrijden, die kon namelijk zelfstandig via het raam uit het wrak klauteren. Wel hebben zij het voertuig verder veilig gesteld. Na kort ter plaatse te zijn behandeld is de bestuurder per ambulance naar een ziekenhuis in de regio vervoerd. De meest rechter rijstrook van de Rondweg is afgesloten voor de hulpverlening. Een bergingsbedrijf zal het zwaar beschadigde voertuig afvoeren.

Kassalade aangetroffen in bos Emmen

Gemaakt: Dinsdag, 20 augustus 2019 17:27

EMMEN - Dinsdag 20 augustus 2019 is in het bos nabij de Boslaan in Emmen een kassalade aangetroffen. De politie is op zoek naar de eigenaar.

 

Weet u van wie deze kassalade is? Neem contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

 

Update

De eigenaar van de gevonden kassalade heeft zich inmiddels bij de politie gemeld.

Brandweer Emmen bevrijdt jongetje dat met voet vast zit in fietsje

Gemaakt: Dinsdag, 20 augustus 2019 20:38

EMMEN - Aan de Balingerbrink in Emmen is dinsdagavond 20 augustus een jongetje tijdens het spelen met zijn voetje bekneld geraakt in een kinderfietsje. Hij kon niet meer zelfstandig loskomen, waarop de hulpdiensten werden opgeroepen.

 

De brandweer had de jonge knul al snel bevrijd. Het personeel van een ter plaatse gekomen ambulance heeft het jongetje gecontroleerd, maar hij raakte niet gewond en werd opgevangen door zijn moeder.

Politie zoekt getuigen van agressieve automobilist in grijze Volkswagen Golf

Gemaakt: Maandag, 26 augustus 2019 17:10

EMMEN - Maandagmorgen heeft er in de wijk Angelslo in Emmen een incident afgespeeld waarbij de bestuurder van een grijze Volkswagen Golf agressief en gevaarlijk rijgedrag heeft vertoond. De politie heeft inmiddels meerdere getuigen gesproken en de verdachte is aangehouden.

 

De politie doet onderzoek naar de zaak. Heeft u camerabeelden waarop bijzonderheden te zien zijn, neem dan contact op via telefoonnummer 0900-8844.

Lichaam gevonden tijdens zoekactie naar vermiste zwemmer in Emmen [update]

Gemaakt: Dinsdag, 27 augustus 2019 19:34

EMMEN - De hulpdiensten zijn dinsdag 27 augustus uitgerukt voor een persoon te water aan de De Rietplas in Emmen. De hulpdiensten zijn een zoekactie gestart nadat een man daar onder water verdween. Het gebeurde ter hoogte van het Horeca Centrum aan De Rietplas.

 

Het mobiel medisch team van het UMCG is per traumahelikopter ter plaatse gekomen. De brandweer is momenteel met twee duikteams en een boot nog aan het zoeken. Er is nog geen spoor van de vermiste zwemmer.

 

Update

Op de lokatie in Emmen bij de Rietplas waar vanmiddag een man onder water was verdwenen is een lichaam in het water gevonden. Het gaat om een 35 jarige man uit Emmen. De politie doet onderzoek en er zal PD (plaats delict) opgemaakt gaan worden.

Politie Emmen zoekt getuigen van brand in papiercontainer

Gemaakt: Maandag, 09 september 2019 16:41

EMMEN - Op in de nacht van vrijdag op zaterdag 7 september 2019 omstreeks 1.30 uur is er brand geweest in een papiercontainer aan de Mantingerbrink in Emmen. Deze brand is mogelijk aangestoken.

 

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord? Bel 0900-8844.

Plofkraak op geldautomaat in winkelcentrum Angelslo Emmen

Gemaakt: Dinsdag, 10 september 2019 05:36

EMMEN - In winkelcentrum Angelslo aan de Statenweg in Emmen is in de nacht van maandag op dinsdag 10 september een plofkraak geweest bij een geldautomaat. Na de plofkraak is er een donkere scooter met twee personen weg gereden. Buurtbewoners melden een luide knal gehoord te hebben. Of er iets is buitgemaakt is niet bekend.

 

De politie heeft de directe omgeving afgezet en is een onderzoek gestart. Een explosieven verkenner komt ter plaatse om onderzoeker te doen bij de pinautomaat.

Politie Emmen zoekt getuigen van plofkraak aan de Statenweg

Gemaakt: Dinsdag, 10 september 2019 17:22

EMMEN - Vanochtend rond 04.45 uur kreeg de politie melding van een plofkraak op een geldautomaat aan de Statenweg in Emmen. We zijn op zoek naar getuigen. Van de verdachte(n) ontbreekt nog ieder spoor. Er is een onbekende hoeveelheid geld buitgemaakt.

 

Onderzoek
In de omgeving van de Statenweg hebben agenten een scooter aangetroffen. De politie onderzoekt of deze scooter is gebruikt bij de plofkraak. De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) van Defensie heeft onderzoek gedaan. Vanwege de plek waar de geldautomaat gesitueerd is, was het niet nodig om de omgeving te ontruimen. Wel werd de Statenweg afgesloten, maar die is inmiddels weer vrij toegankelijk voor verkeer. Op dit moment houden agenten een buurtonderzoek in en rondom de Statenweg. Vorig jaar juli vond er een plofkraak plaats bij dezelfde geldautomaat, er zijn toen geen verdachten aangehouden.

 

Getuigen
De politie is op zoek naar mensen die rondom dit tijdstip wakker waren of werden en misschien iets hebben gezien of gehoord van de plofkraak. Heeft u meer informatie? Bel de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Winkeldief slaat slag bij meerdere winkels in Emmen

Gemaakt: Donderdag, 12 september 2019 21:03

EMMEN - Een verdachte is donderdag op heterdaad aangehouden voor winkeldiefstal. Het blijkt dat de verdachte bij meerdere winkels in Emmen goederen weggenomen heeft.

 

Op dit moment kan de politie nog niet alle goederen linken aan een bepaalde winkel. Bent u winkelier en herkent u één of meerdere goederen afkomstig uit uw winkel? Neem dan contact op: 0900-8844.

Politie doet inval bij twee jongeren na dreiging met vuurwapen op social media

Gemaakt: Donderdag, 03 oktober 2019 16:26

EMMEN / HOOGEVEEN - Naar aanleiding van een verontrustende melding die binnen kwam bij de politie, zijn maandag 30 september 2019 twee minderjarige verdachten aangehouden in Emmen en Hoogeveen.


Maandagmorgen kreeg de politie een melding dat er via social media gedreigd werd met het plegen van een misdrijf met hoogstwaarschijnlijk een vuurwapen. Dit bericht was aanleiding genoeg om direct de melding hoog op te pakken. Er is achterhaald wie er achter het social media account zat. Hierdoor werd duidelijk dat er nog een persoon bij betrokken was.


Het arrestatieteam van de politie heeft op twee locaties (Hoogeveen en Emmen) aanhoudingen en doorzoekingen verricht. Bij één van de personen is in de woning een nepvuurwapen aangetroffen.


Dit soort verontrustende meldingen, ook via social media, pakt de politie altijd serieus op. Houd er rekening mee wat voor impact jouw bericht kan hebben. De politie zal bij dergelijke meldingen namelijk altijd handelen alsof het om een echt vuurwapen gaat.

Inbrekers in Emmen vluchten op zwarte Suzuki met schade

Gemaakt: Zondag, 13 oktober 2019 03:14

EMMEN - Op de H. de Langestraat in Emmen is zaterdagavond omstreeks 18:50 uur een inbraak in een woning geweest. Na onderzoek is gebleken dat de gevluchte daders gebruik hebben gemaakt van een zwarte Suzuki met schade aan de voorzijde.

 

Bent getuige geweest van de inbraak of heeft u dit voertuig gezien? Neem dan contact op met 112 of 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op Betecom.

Trio dringt woning binnen aan de Laan van het Kinholt in Emmen

Gemaakt: Woensdag, 16 oktober 2019 18:19

EMMEN - Dinsdagochtend, omstreeks 05.30 uur, drongen drie mannen een woning binnen aan de Laan van het Kinholt in Emmen. De bewoner werd op dat moment wakker en bedreigd door het trio.

 

Bij de overval zijn goederen weggenomen. Het trio is gevlucht. Niemand raakte gewond.

 

Degene die ook maar iets aangaande deze woningoverval weet of heeft gezien, wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Woninginbraak aan de Polenstraat in Emmen

Gemaakt: Woensdag, 23 oktober 2019 17:02

EMMEN - Op dinsdag 22 oktober tussen 13.30 uur en 22.00 uur heeft er een woninginbraak aan de Polenstraat in Emmen plaats gevonden. Men is via de achterzijde van de woning binnen gekomen. Opvallend was dat de gordijnen op de bovenverdieping zijn gesloten. Het is nog onbekend wat is weggenomen. Iets verdachts gezien, bel 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op Betecom.

Meerdere gewonden bij frontale aanrijding net buiten Emmen

Gemaakt: Zondag, 27 oktober 2019 16:18

NIEUW-AMSTERDAM - Op zondagmiddag 27 oktober heeft er een frontale aanrijding plaatsgevonden op de Vierslagenweg (N853) bij Nieuw-Amsterdam.

 

De hulpdiensten rukten na de melding rond 13:45 uur massaal uit. Twee personenauto's botsten hard op elkaar, waardoor er één van het talud raakte. Voor zover bekend zijn er drie gewonden gevallen. Allen zijn per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

 

De weg lag bezaaid met brokstukken. Daarom was de N853 in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. De precieze toedracht van het ongeluk is nog onbekend.

Grote brand in opslagloods naast spoorlijn bij Nieuw-Amsterdam

Gemaakt: Zaterdag, 02 november 2019 21:43

NIEUW-AMSTERDAM - Op de avond van zaterdag 2 november is een grote brand uitgebroken in een opslagloods aan de Veilingstraat in Nieuw-Amsterdam. De brandweer werd rond kwart over acht opgeroepen, en heeft inmiddels opgeschaald naar het sein grote brand. Het lijkt te gaan om een loods van circa vijftig bij twintig meter, wat er in wordt opgeslagen is op het moment nog onbekend. Voor zover te zien is lijkt de brand niet uitslaand te zijn.


Korpsen uit onder meer Emmen, Sleen, Klazienaveen en Schoonebeek zijn opgeroepen om de brand te bestrijden. De veiligheidsregio adviseert mensen die last hebben van de rook ramen te sluiten en ventilatie uit te schakelen. Het gebouw staat dicht bij een spoorlijn, maar vooralsnog heeft het treinverkeer geen last.

Aangetroffen auto in Verlengde Hoogeveense Vaart is niet van vermiste vrouw uit Erica

Gemaakt: Woensdag, 06 november 2019 18:51

ERICA - Bij een zoekactie naar de vermiste Anneke Nevels (55) in Erica is een voertuig gevonden in de Verlengde Hoogeveense Vaart nabij Erica. Het blijkt niet de auto te zijn van de vermiste vrouw. Het voertuig dat uit het water is gehaald betreft een personenauto, maar is niet de Peugeot, waarmee de vermiste uit Erica is vertrokken. Er wordt nader onderzoek gedaan naar de herkomst van deze auto.

 

De sonarboot gaat verder met zoeken in de Verlengde Hoogeveense Vaart tussen de Ericaseweg en de Westerveenweg en zal voor de avond afgerond zijn. Wanneer de zoekactie stopt, wordt de afzetting van de straten opgeheven.

 

Zie ook:

Brand in rietgedekte boerderij in Emmen

Gemaakt: Woensdag, 06 november 2019 21:46

EMMEN - De hulpdiensten zijn woensdagavond 6 november uitgerukt voor een brand in een boerderij aan de Westenesscherstraat in Emmen. De brandweer is met meerdere voertuigen ter plaatse.

 

Het gaat om een rietgedekte boerderij. Bij de brand komt flink wat rook vrij.

Mislukte ramkraak op geldautomaat in Emmen

Gemaakt: Donderdag, 07 november 2019 15:41

EMMEN - Afgelopen nacht is er een mislukte ramkraak gepleegd bij een geldautomaat aan de Middenhaag in Emmen. Rond 04.45 uur reed een personenauto, een witte pick-up, bewust meerdere keren tegen een winkelpui met geldautomaat aan.


Rond 08.30 uur werd er aan de straat genaamd Achter het Kanaal een witte pick-up aangetroffen. Dit is vermoedelijk de auto die gebruikt is bij de mislukte ramkraak. De recherche heeft de zaak in onderzoek, onder andere de Forensische Opsporing is aanwezig om sporen veilig te stellen. Daarnaast doet de politie een buurtonderzoek. Er wordt gesproken met getuigen en camerabeelden worden opgevraagd en bekeken.


Heeft u gezien dat de ramkraak werd gepleegd of is u iets verdachts opgevallen? Heeft u rond 8.30 uur een persoon of meerdere personen gezien rondom de witte pick-up aan de straat Achter het Kanaal? Dan komt de politie graag met u in gesprek! Bel dan met 0900-8844. U kunt ook anoniem tips doorgeven via 0800-7000.

Tankpassen gestolen uit voertuigen in Emmen

Gemaakt: Vrijdag, 08 november 2019 17:19

EMMEN - Sinds enkele dagen is het aantal meldingen en aangiften van auto-inbraken in Emmen fors toegenomen. Vaak lijkt er op het eerste gezicht niets verdwenen, echter blijkt dan achteraf dat de tankpas gestolen is. Op dit moment zijn er ruim twintig (20) voorvallen bekend bij de politie.


Bent u zelf ook slachtoffer van een auto-inbraak maar denkt u niets kwijt te zijn? Kijk dan goed of de tankpas nog aanwezig is. Doe altijd aangifte van diefstal en/of vernieling en blokkeer de tankpas zodra deze gestolen blijkt.


Hebt u informatie die mogelijk verband heeft met deze inbraken of ziet u een verdachte situatie? Bel dan met de politie.

Bij gebrek aan paard Ozosnel brengt Brandweer Emmen Sinterklaas wel!

Gemaakt: Woensdag, 20 november 2019 21:19

EMMEN - Ook dit jaar wilde Sinterklaas een bezoek brengen aan Kinderopvang Huize Hopsasa aan de Westerbracht in Emmen. Echter had Sinterklaas dit jaar een groot probleem. Het nieuwe paard Ozosnel bleek niet zo goed tegen de dichte mist te kunnen.

 

Gelukkig kon de brandweer van Emmen hulp bieden. Na één telefoontje zorgde de brandweer dat Sinterklaas ondanks de dichte mist toch nog op tijd met zijn Pieten bij de kinderen van Kinderopvang Huize Hopsasa kon komen. Sint en zijn Pieten werden met spoed met zwaailicht en sirene met de brandweerauto precies op tijd ter plaatse gebracht en konden ook dit jaar weer snoep en cadeautjes uitdelen aan de kinderen.

Beroving in Emmen mogelijk via live stream op Instagram te volgen geweest

Gemaakt: Donderdag, 21 november 2019 17:35

EMMEN - Op woensdag 20 november 2019 omstreeks 19:50 uur heeft er ter hoogte van de pannakooi aan de Lemzijde in Emmen een beroving plaats gevonden. Hierbij zijn wapens gebruikt.

 

De twee slachtoffers stonden met hun auto in de buurt van deze pannakooi. Vier jongens hebben hen met wapens bedreigd en een telefoon van hun afgenomen.


Mogelijk is deze beroving in een live stream op Instagram te volgen geweest.

 

De politie zoekt getuigen van deze beroving. Ben jij rond deze tijd in de buurt van de Lemzijde geweest en heb je een opstootje/ruzie gezien of heb je iets over deze beroving gehoord, dan hoort de politie dit graag via 0900-8844.

Veel schade na ramkraak bij installatiebedrijf in Emmen

Gemaakt: Maandag, 25 november 2019 15:40

EMMEN - Op maandagochtend 25 november kreeg de politie rond 05.30 uur een melding van een ramkraak bij een installatiebedrijf aan de Wolfsbergenweg in Emmen. Een personenauto, een lichtgekleurde pick-up, zou tegen de gevel zijn aangereden en de zij- en roldeur van het pand er uit hebben gereden. Vervolgens zijn ze het pand ingereden, hebben goederen ingeladen en zijn er vandoor gegaan. De politie heeft tevergeefs met meerdere auto's in de omgeving gezocht.

 

De recherche heeft de zaak in onderzoek, onder andere de Forensische Opsporing is aanwezig om sporen veilig te stellen. Daarnaast doet de politie buurtonderzoek. Er wordt gesproken met getuigen en camerabeelden worden opgevraagd en bekeken. Een getuige zou rond het tijdstip van de ramkraak een lichtgekleurde pick-up met open laadbak weg hebben zien rijden. De auto reed vanaf het terrein van het installatiebedrijf met een behoorlijke snelheid en gedoofde lichten in de richting van de Boermarkeweg in Emmen.

 

Heeft u gezien dat de ramkraak werd gepleegd of is u iets verdachts opgevallen? Heeft u rond 05.30 uur een persoon of meerdere personen gezien rondom de lichtgekleurde pick-up aan de Wolfsbergenweg? Dan komt de politie graag met u in contact. Bel dan met 0900-8844. U kunt ook anoniem tips doorgeven via 0800-7000.

Politie zoekt getuigen van bedrijfsinbraak in Emmer-Compascuum

Gemaakt: Woensdag, 27 november 2019 21:34

EMMER-COMPASCUUM - Afgelopen weekeind heeft er een inbraak plaats gevonden bij een bedrijf omgeving Rademakerstraat in Emmer-Compascuum. Tijdstip van deze inbraak ligt tussen zaterdag 23-11-2019 16.00 uur en 24-11-2019 07.30 uur.


Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u misschien relevante informatie met betrekking tot deze inbraak, meld u dit dan politie Emmen via telefoon nummer 0900-8844.

Gewonde na schietpartij bij Esso tankstation is 51-jarige man uit Emmen

Gemaakt: Dinsdag, 03 december 2019 15:36

VEENENDAAL - Maandagmiddag 2 december rond 14.25 uur heeft een schietpartij plaatsgevonden op de kruising Cuneraweg / Brinkersteeg in Veenendaal.

 

Het slachtoffer, een 51-jarige man uit Emmen, werd bij het Esso-tankstation aan de Rondweg-Oost aangetroffen en deze is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Hij is buiten levensgevaar. De verdachte, een 52-jarige man uit Veenendaal, is inmiddels aanhouden. Politie doet onderzoek door dit onderzoek is de weg deels afgesloten.

 

Het incident ontstond vermoedelijk na onmin over een zakelijke afspraak.