Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 17:41:40 (inci-01) Oms Alarm Grote Kas Wildlands Brw Raadhuisplein Emmen 038633 Prio Hoog Eenheid | Kazernealarm Brandweer Emmen Drenthe
maandag 19 augustus 2019

Archief

Ravage bij het Drenthe College in Emmen

Gemaakt: Maandag, 24 december 2018 17:29

EMMEN - De pui van het pand van het Drenthe College aan het Stadionplein in Emmen is in de nacht van zondag op maandag 24 december aan diggelen gereden.

 

Het is nog onduidelijk of het om het verlaten van een plaats ongeval gaat of om vandalisme.

 

De politie is op zoek naar tips en getuigen. Zij kunnen zich melden via telefoonnummer 0900-8844.

Diverse woningen ontruimd na plofkraak in Emmen

Gemaakt: Zaterdag, 29 december 2018 01:42

EMMEN - In de nacht van vrijdag op zaterdag 29 december heeft er aan het Valkenveld in Emmen een plofkraak voorgedaan bij een geldautomaat. Onduidelijk is of er buit is gemaakt.

 

Uit voorzorg werden diverse woningen ontruimd. De hulpdiensten hebben daarom opgeschaald naar grip 1. De EOD van defensie is onderweg naar Emmen. Deze speciale eenheid gaat de hulpdiensten helpen met onderzoek bij de geldautomaat. De ontruiming van diverse woningen is inmiddels in gang gezet.

 

De bewoners van de ontruimde woningen worden opgevangen in een kantine van een zorginstelling. Zodra de EOD is gearriveerd kan worden begonnen met het onderzoek.

 

Update

De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) is nog volop bezig met onderzoek poging plofkraak geldautomaat winkelcentrum Valkenveld in Emmen. De directe omgeving is nog afgesloten. Getuigen kunnen zich bij de politie melden via 0900 8844 of anoniem via 0800 7000.

Station Zwolle tot tweemaal toe ontruimd

Gemaakt: Zondag, 06 januari 2019 17:21

ZWOLLE - Bij drie verschillende incidenten op en rond het station van Zwolle zijn op zondagmiddag 6 januari vijf verdachten aangehouden.


De eerste twee mannen werden aangehouden na een melding vanuit de trein van Emmen naar Zwolle. Een medepassagier had een man op het station van Emmen een verdachte opmerking over een mogelijk explosief in de trein horen roepen en belde hierop later vanuit de trein met de politie. De trein werd ruim voor het station van Zwolle stilgezet, waarop alle passagiers één voor één door het arrestatieteam uit de trein werden gehaald. Twee mannen (leeftijd en woonplaats onbekend) werden aangehouden en ingesloten op het bureau. Uit voorzorg werd het station ontruimd. Na het incident werd de trein uitvoerig geïnspecteerd. Hierbij werd niets aangetroffen. De politie zoekt getuigen op het station van Emmen iets van het roepen hebben gehoord. Dit zou tussen 13.00 en 13.15 uur zijn geweest. Getuigen hiervan worden verzocht contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.

 

Roken op het toilet
Kort nadat het station was vrijgegeven kwam een nieuwe melding over twee verdachte mannen binnen bij de meldkamer van de politie. Hierop werd (een gedeelte van) het station wederom kort ontruimd. De mannen hadden zich opgesloten in het toilet van de trein – een andere dan de reeds ontruimde trein- en bleken daar te hebben gerookt. De twee werden aangehouden en eveneens ingesloten op het bureau. De twee werden direct na verhoor met een reprimande heengezonden.

 

Man met bijl
Kort hierna werd door de leden van het arrestatieteam die daar nog aanwezig waren, voor het station een vijfde verdachte aangehouden. De politie had tijdens de eerste twee incidenten een melding over deze man gekregen vanuit het centrum van Zwolle. Door een getuige was gezien dat de man een bijl bij zich had. Aan de hand van het signalement dat de getuige doorgaf werd de man, een 32-jarige Zwollenaar, kort daarna herkend op het station. Hierop werd hij aangehouden. De man had bij de aanhouding de bijl bij zich. Deze bijl werd in beslag genomen. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt. Voor zover bekend heeft de man niemand bedreigd met de bijl.

Maaltijdbezorger wordt betaald met vals geld

Gemaakt: Donderdag, 10 januari 2019 17:11

EMMEN - Afgelopen dagen zijn er in Emmen meerdere meldingen geweest dat er valse 50 euro bankbiljetten in omloop zijn.

 

In bijna alle gevallen werd er bij een eetgelegenheid een bestelling geplaatst met het verzoek deze te laten bezorgen op een afgesproken adres. Wanneer de bezorger nabij het opgegeven (valse) adres kwam werd hij buiten al aangesproken en werd de bestelling betaald met een bankbiljet van 50 euro. Achteraf bleek het bankbiljet vals te zijn.

 

Mocht u hiervan slachtoffer zijn of heeft u informatie voor de politie die kan leiden naar de dader(s), bel dan met de politie via 0900-8844.

Man aangehouden voor dreiging met explosief in trein Emmen – Zwolle

Gemaakt: Vrijdag, 11 januari 2019 16:51

EMMEN / ZWOLLE - Vrijdagochtend is een 21-jarige man uit Emmen aangehouden voor de dreiging met explosief in de trein van Emmen naar Zwolle van afgelopen zondag. Een medepassagier deed toen melding van deze dreiging, waarop de trein voor station Zwolle werd stilgezet en twee mannen werden aangehouden. Zij bleken niets met de dreiging te maken te hebben. De jonge man uit Emmen is overgebracht naar het politiebureau, waar hij is gehoord.


Door de recherche is onderzoek gedaan naar de melding. Uit het onderzoek bleek dat een andere man verantwoordelijk was voor de mogelijke dreiging. Deze man zat zondag niet meer in de trein die in Zwolle werd stilgezet.

 

Na zijn aanhouding is de verdachte vanochtend overgebracht naar het politiebureau, waar hij is gehoord over deze zaak. Uit het verhoor, maar ook uit het onderzoek dat deze hele week is gedaan, is gebleken dat het om een persoon met mogelijk verward gedrag gaat. Uit het onderzoek is niet gebleken dat de man daadwerkelijk een explosief in de trein heeft vervoerd of geplaatst en de man is hulpverlening aangeboden.

Nog steeds valse 50 en 20 euro bankbiljetten in omloop in Emmen

Gemaakt: Vrijdag, 18 januari 2019 17:26

EMMEN - In Emmen zijn er meerdere meldingen geweest dat er valse 50 en 20 euro bankbiljetten in omloop zijn. Dit gebeurt bij betalingen van bezorgdiensten, maar ook bij betalingen van bijv. marktplaatsaankopen. Achteraf bleek het bankbiljet vals te zijn.

 

Mocht u hiervan slachtoffer zijn of heeft u informatie voor ons die kan leiden naar de dader(s), bel dan met de politie via 0900-8844.

Veilig het natuurijs op

Gemaakt: Maandag, 21 januari 2019 19:02

Het is koud en het vriest dat het kraakt. Er ligt al een mooi laagje ijs op de plassen en de verleiding is groot om even uit te proberen of je erop kunt staan of om zelfs al de schaatsen onder te binden.

 

Maar wanneer is het veilig? En voor wie? Voor mij? En hoe zit het als er nog tien bijkomen omdat ze mij zien schaatsen? Of honderd? Vaak wordt er geschaatst op plekken, waar eigenlijk niemand weet hoe dik het ijs is. Ook zijn er op goede stukken ijs ineens plekken, waarvan je niet weet of het verantwoord is om er overheen te schaatsen. Twijfel je? Neem dan geen risico. Ga je wel schaatsen, zorg dan voor een goede veiligheidsuitrusting. Dan hoeft de brandweer niet voor jou uit te rukken.

 

Voorkom dat je door het ijs zakt
Bij bruggen, vogels, riet, waterplanten en overhangende takken van bomen is het ijs in de meeste gevallen onveilig. Bij kleurverandering van het ijs kan de kwaliteit van het ijs anders zijn. Wees bij aangevroren randen met een afwijkende (geelwitte) kleur bedacht op windwakken. Windwakken kunnen bij strenge vorst lang open blijven en een behoorlijke omvang hebben. Zijn ze toch dichtgevroren, dan kunnen ze een te dun laagje ijs hebben.

 

Als je toch door het ijs zakt of iemand door het ijs ziet zakken en niet uit het water kan komen, bel dan altijd het alarmnummer 1-1-2. De brandweer heeft speciale manieren om iemand te redden. Daar oefenen we op.

 

Bron: brandweer.nl

Getuigen gezocht van diefstal met geweld in Emmen

Gemaakt: Donderdag, 24 januari 2019 16:23

EMMEN - Op woensdag 23 januari 2019 tussen 14.30 uur en 15.30 uur heeft in de grote grijze flat aan de Lemzijde in de wijk Emmerhout in Emmen een diefstal met geweld plaatsgevonden. Het slachtoffer is kort na het voorval aangetroffen en geholpen door een man (mogelijk een flatbewoner).


De politie is op zoek naar deze betreffende man (getuige) en eventuele andere getuigen van dit voorval.


Bent u de man die geholpen heeft of heeft u informatie over deze diefstal met geweld dat komen wij graag met u in contact via 0900-8844. Registratienummer 2019020500.

Onbekende gooit eieren tegen woningen in Emmen

Gemaakt: Vrijdag, 25 januari 2019 17:10

EMMEN - Sinds enkele weken ondervinden bewoners van de #Leemkoelen in de Emmer wijk Angelso overlast van een persoon of personen die eieren tegen woningen aan gooien.


Naast het feit dat dit troep veroorzaakt, veroorzaakt het ook onrust en aantasting van het woongenot in de betroffen omgeving. Dit is een vorm van baldadigheid en is dus strafbaar.


De politie is op zoek naar getuigen van een van de incidenten die wellicht meer kunnen vertellen over de mogelijke daders. Hebt u iets gezien? Laat het de politie weten via 0900-8844 onder vermelding van referentienummer: 2019021215.

Woninginbraken in Emmen

Gemaakt: Maandag, 28 januari 2019 17:39

EMMEN - Op zaterdag 26 januari zijn er twee woninginbraken in Emmen geweest.


De eerste vond tussen 14.30 uur en 19.00 uur plaats aan het Bargerholt. De dader(s) zijn via de Splitting door de bosjes de tuin ingelopen en hebben aan de achterzijde van de woning een scheufdeur open gebroken. Vermoedelijk zijn er sieraden in een kussensloop meegenomen.


Op diezelfde dag is daar in de buurt, aan de St. Gerardusstraat, tussen 16.00 uur en 02.00 uur een woninginbraak geweest. Het badkamerraam aan de zijkant van de woning is open gebroken. Er zijn manchetknopen weggenomen.


Heeft u camera's die vanuit uw woning een deel van de openbare weg filmen en heeft u zich bij de politie nog niet gemeld in verband 'camera in beeld' dan horen we dit ook graag.


De politie zoekt mogelijke getuigen die rond deze straten aan het eind van de middag of in de avond verdachte personen hebben zien lopen of verdachte voertuigen hebben zien staan. Ze horen dit graag via 0900-8844.

Morgen minder treinen vanwege sneeuw

Gemaakt: Dinsdag, 29 januari 2019 17:28

NEDERLAND - Er rijden woensdag 30 januari minder treinen vanwege de te verwachte sneeuwval. Dat meldt de NS.


De vervoerder zegt daarmee het zekere voor het onzekere te nemen. Toch kan sneeuwval leiden tot extra hinder voor treinreizigers. De NS raadt hen dan ook aan om de weerberichten goed in de gaten te houden en kort voor vertrek de reisplanner te raadplegen.

 

ProRail is extra scherp en heeft storingsploegen klaarstaan. Check je reisplanner vóórdat je vertrekt van huis.

Automobilist rijdt door na aanrijding met scooterrijder in Emmen

Gemaakt: Vrijdag, 01 februari 2019 20:25

EMMEN - Vrijdagavond, omstreeks 18.15 uur, heeft er op de rotonde van de Hondsrugweg/Rondweg in Emmen een aanrijding tussen een scooter en een auto plaats gevonden. De scooterrijder is daarbij gewond geraakt.

 

De automobilist is doorgereden. Inmiddels hebben agenten een dit voertuig terug gevonden en is de mogelijke bestuurder naar het bureau meegenomen. Er zijn echter nog wat vragen over hoe dit heeft kunnen gebeuren en wie de bestuurder van het voertuig dat is doorgereden is geweest. De politie zoekt daarom getuigen van dit voorval. Heeft u omstreeks 18.15 uur dit ongeval zien gebeuren, dan mag u bellen met 0900-8844

Woning in aanbouw valt ten prooi aan de vlammen in Veenoord

Gemaakt: Dinsdag, 05 februari 2019 05:59

VEENOORD - In de nacht van maandag op dinsdag 5 februari is de brandweer rond middernacht opgeroepen voor een woningbrand aan de Middenweg in Veenoord. Al snel werd er opgeschaald naar middelbrand.

 

De vlammen sloegen uit het pand. Diverse blusvoertuigen en een waterwagen waren ter plaatse om te brand te bedwingen. Over eventuele gewonden en of dat de bewoners thuis waren is op dit moment nog niets bekend.

 

Het betreft een woning in aanbouw. Er was net een nieuwe keuken geplaatst en het pand was pas net op de nutsvoorzieningen aangesloten. Volgens omstanders zou de openhaard gebrand hebben om wat warmte in de woning te brengen.

Jongen krijgt vuistslag in zijn gezicht op de Rolderbrink in Emmen

Gemaakt: Donderdag, 07 februari 2019 15:32

EMMEN - Afgelopen zondag, 3 februari, heeft er omstreeks 17.45 uur op het grasveld aan de Rolderbrink in Emmen een mishandeling plaats gevonden. Een 16-jarige jongen loopt op het grasveld, aan de Rolderbrink, in de richting van zijn woning. Hij ziet een donker getinte jongen tegemoet komen lopen. Deze onbekende jongen loopt met een fiets over het grasveld. Op het moment dat ze elkaar treffen drukt deze onbekende jongen de fiets tegen het slachtoffer en geeft hem vervolgens een vuistslag in zijn gezicht. De 16-jarige jongen schrikt hier zo van dat hij om zich heen begint te slaan en daarbij de donker getinte jongen raakt. De 16-jarige jongen wordt geholpen door een nog onbekend gebleven omstander. Graag zouden wij met deze man in contact komen.


De omschrijving van de verdachte:
- lengte, circa 1,85m;
- donkere huidskleur;
- kort donker haar;
- een beginnend klein baardje op zijn kin;
- hij droeg een zwart/antraciet kleurige Canadian Goose jas met capuchon voorzien van bondkraag. De capuchon had hij op;
- hij droeg een blauw/grijze spijkerbroek;
- hij droeg blauwe Tommy Hilfiger schoenen;
- hij had een oude heren fiets bij zich.


Mocht iemand weten wie de verdachte is of informatie hebben over deze mishandeling, dan hoort de politie dit graag via 0900-8844.

Mannen gezocht na overval in Emmer-Compascuum

Gemaakt: Vrijdag, 08 februari 2019 19:39

EMMER-COMPASCUUM - De politie in Drenthe is op zoek naar twee mannen. Signalement; Zwarte jas witte letters, geruite grijze jas, Gele Jumbo tas. Dit naar aanleiding van een overval in Emmer-Compascuum.

 

Heeft u 1 van beide mannen gezien en of herkend u 1 van de mannen? Bel 112!!

Huis overhoop gehaald bij woninginbraak in Emmen

Gemaakt: Donderdag, 14 februari 2019 16:35

EMMEN - Tussen dinsdag 12 februari en woensdag 13 februari heeft er een inbraak in een woning aan de Splitting in Emmen plaats gevonden. De gehele woning is doorzocht en overhoop gehaald. In de tuin lagen papieren afkomstig uit de woning en de buitenlampen waren onklaar gemaakt. Vermoedelijk zijn munten en sieraden weggenomen.

 

Heeft u iets verdachts gezien tussen dinsdag 12 februari 08.30 en woensdag 13 februari 12.00 uur gezien in de omgeving van de Splitting, Oosterveldsestraat en Ullevi gezien, dan hoort de politie dit graag via 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op Betecom.

Geld weggenomen bij woninginbraak Nieuw-Weerdinge

Gemaakt: Zondag, 17 februari 2019 20:59

NIEUW-WEERDINGE - Op vrijdag 15 februari tussen 11.40 uur en 12.10 uur heeft er een woninginbraak aan het Weerdingerkanaal Zz plaats gevonden. De dader(s) hebben aan de achterzijde van de woning een deur open gebroken. Er is een geld uit de woning weggenomen.

 

Naar aanleiding van een Burgernetmelding heeft een getuige aangegeven dat er diezelfde dag rond 10.30 uur 2 donkergetinte jongens in een bus van een riool ontstop bedrijf probeerden te komen. Ze werden gelijk weer uit de bus gestuurd en zijn toen richting Emmen gelopen.


Mocht u iets weten over deze inbraak of mocht u vrijdagochtend vreemde personen of voertuigen hebben gezien, dan hoort de politie dit graag via 0900-8844.

Audi A3 gestolen vanuit Emmen

Gemaakt: Zondag, 17 februari 2019 21:10

EMMEN - Tussen vrijdag 15 februari te 22.00 uur en zaterdag 16 februari te 04.30 uur is er aan de Slenerbrink in Emmen een donkerblauwe Audi A3 (uit 1998) voorzien van het kenteken XG-GF-40 weggenomen.

 

De auto is ontgrendeld zonder gebruik van de originele sleutel. Tot nu toe is het voertuig nog niet terug gevonden. We horen graag als u iets van deze diefstal weet of weet waar dit voertuig is gebleven. We vernemen dit graag via 0900-8844

Brexit en rijbewijs

Gemaakt: Maandag, 18 februari 2019 22:19

NEDERLAND - Als er geen overeenkomst tussen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk is op 29 maart 2019, dan hoort het Verenigd Koninkrijk niet meer bij de EU/EVA-landen. Wat betekent dit als u een rijbewijs heeft uit het Verenigd Koninkrijk en woont u in Nederland?

 

Bekijk wat u kunt doen op de website van het RDW.

Gewonde bij ongeval op de Nieuw-Amsterdamsestraat in Emmen

Gemaakt: Woensdag, 20 februari 2019 16:04

EMMEN - Woensdagmiddag 20 februari heeft rond kwart voor drie een ongeval plaatsgevonden in Emmen. Het ging mis op de kruising van de op- en afrit van de Rondweg waar twee auto's op elkaar botsten.

 

De brandweer kwam ter plaatse om de voertuigen veilig te stellen. De bestuurster van één van de voertuigen is behandeld door ambulancepersoneel. Een bergingsbedrijf heeft beide beschadigde voertuigen afgevoerd. De Nieuw-Amsterdamsestraat richting woonwijk de Rietlanden was door de nasleep van het ongeval enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Man (20) uit Emmen vast voor brandstichting supermarkt

Gemaakt: Woensdag, 20 februari 2019 16:12

EMMEN - Op 28 januari 2019 is door de politie een 20 jarige man uit Emmen aangehouden terzake brandstichting van een supermarkt in de wijk Emmermeer in Emmen.

 

De brandstichting heeft plaats gevonden in juli 2018 en heeft voor behoorlijke onrust gezorgd in de wijk.

 

Door de rechtbank is deze persoon reeds in de gevangenhouding gesteld. Het onderzoek is nog in volle gang.

Woninginbraak Veenkampenweg Emmen, sieraden terug gevonden in Hoogeveen. Wie weet meer?

Gemaakt: Donderdag, 28 februari 2019 17:35

EMMEN / HOOGEVEEN - Op woensdag 27 februari tussen 19.15 uur en 20.45 uur heeft er een woninginbraak aan de Veenkampenweg in Emmen plaats gevonden. Hierbij zijn geld en sieraden weggenomen. Een deel van de sieraden is later op de avond, omstreeks 22.25 uur, aan de Wolfsbosstraat in Hoogeveen terug gevonden. Degene die deze sieraden heeft weggegooid stapte vermoedelijk uit een donkerrood voertuig. Mogelijk dat dit voertuig ook in de buurt van de Veenkampenweg in Emmen is gezien.


Mocht u verdachte personen of voertuigen in de buurt van de Veenkampenweg, de Oosterstraat en Angelsloërdijk hebben gezien, dan hoort de politie dit graag via 0900-8844. Mocht u in de buurt camerabeelden hebben, dan horen we dit ook graag.

 

Mannen met inbrekersgereedschap aangehouden in Emmer-Compascuum

Gemaakt: Vrijdag, 01 maart 2019 16:39

EMMER-COMPASCUUM - Rond middernacht zijn door de politie vier personen aangehouden terzake voorbereidingshandelingen van een woninginbraak in Emmer-Compascuum. Vier mannen zouden daar verdacht om een woning heen lopen.

 

Aanrijdende kregen de agenten te horen dat de mannen in een auto waren gestapt en weg waren gereden. Ter hoogte van de Middenweg OZ is dit voertuig staande gehouden en zijn de mannen en het voertuig gecontroleerd. Ze bleken onder meer inbrekerswerktuigen, bivakmutsen en meerdere kentekenplaten bij zich te hebben. Ook waren ze verdacht gekleed. Door onder meer deze feiten en omstandigheden zijn ze allen aangehouden en loopt er onderzoek naar hen. De politie is blij met de oplettende melder en de goede informatie die deze kon geven

Gouden ketting met rode robijnen weggenomen bij woninginbraak in Emmen

Gemaakt: Zondag, 10 maart 2019 18:21

EMMEN - Op zaterdag 9 maart tussen 20:20 uur en 20:36 uur heeft er een woningInbraak aan de Jonkershof in Emmen plaats gevonden. Een kunststofdeur op het balkon op de eerste etage is open gebroken. Er is gezien dat twee personen via het balkon weer wegvluchten. Helaas kon een signalement niet worden gegeven.


Er zijn onder andere Engelse ponden, chinees papiergeld en een gouden ketting met rode robijnen weggenomen.


Heeft u iets gezien of weet u meer over deze inbraak, dan hoort de politie dit graag via 0900-8844.

Politie zoekt getuigen van straatroof in Emmen

Gemaakt: Dinsdag, 19 maart 2019 16:17

EMMEN - Zaterdag 16 maart omstreeks 22.30 uur is er een straatroof geweest op de Oude Markeweg in Emmen.


Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900 8844.

Hulpdiensten rukken massaal uit voor achtergelaten auto onderaan talud bij Nieuw-Amsterdam

Gemaakt: Woensdag, 20 maart 2019 14:32

NIEUW-AMSTERDAM - De hulpdiensten zijn woensdagochtend 20 maart massaal uitgerukt omdat er een voertuig te water zou zijn geraakt op de N853 De Vierslagenweg bij Nieuw-Amsterdam.

 

Ter plaatse bleek het voertuig onder een talud in een droge sloot te liggen. Het voertuig bleek verlaten. Van de bestuurder was geen spoor. Alle hulpdiensten konden weer retour. De politie doet onderzoek en een berger heeft het voertuig afgevoerd.

Ravage na aanrijding op de Rondweg in Emmen

Gemaakt: Donderdag, 21 maart 2019 15:52

EMMEN - De hulpdiensten zijn donderdag 21 maart uitgerukt voor een aanrijding op de kruising van de Rondweg en de Dordsestraat in Emmen. Het gaat om een kop staart aanrijding tussen twee voertuigen en een aanhanger.

 

Beide voertuigen raakte fors beschadigd. Bij het ongeval is één persoon door het ambulancepersoneel nagekeken maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn.

Melding boerderijbrand in Emmen blijkt afvalverbranding

Gemaakt: Dinsdag, 02 april 2019 17:04

EMMEN - De hulpdiensten zijn dinsdag 2 april uitgerukt voor een boerderijbrand aan de Nieuw-Amsterdamsestraat in Emmen. De brandweer kwam met meerdere voertuigen met spoed ter plaatse.

 

Er bleek op het erf van boerderij wat hout in brand te zijn gestoken. De brandweer is niet in actie gekomen.

Sieraden weggenomen bij woninginbraak aan de Hietbrink in Emmen

Gemaakt: Vrijdag, 05 april 2019 17:08

EMMEN - Op donderdag 4 april 2019 tussen 15.30 uur en 23.00 uur heeft er een woninginbraak aan de Hietbrink ik Emmen plaats gevonden. Dader(s) zijn binnen gekomen via het schuif/kanteldeur aan de achterzijde van de woning. Buiten werd een een buitenlamp vernield. De slaapkamer op de begaande grond is doorzocht. Er zijn sieraden weggenomen.

 

Heeft u iets gezien dat betrekking heeft op deze inbraak, dan hoort de politie dit graag via 0900-8844.

N391 geblokkeerd door gekantelde vrachtwagen

Gemaakt: Vrijdag, 05 april 2019 20:09

EMMEN - Door een gekantelde vrachtwagen is de N391 tussen de Abeltasmanstraat en de Phileas Fogstraat in de richting van Ter Apel geblokkeerd. Houd rekening met vertraging. In de richting van Emmen is één rijbaan beschikbaar.

 

De bestuurder is voor controle naar het ziekenhuis overgebracht.