Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:25:50 (inci-08) Brand Winkel Noorderstraat Emmen 038632 038660 Prio Hoog Eenheid | TS 41-12 Brandweer Emmen Drenthe
zondag 25 februari 2018

DONDERDAG 31|08

Stichting koopt dorpshuis Barger-Oosterveld

De stichting wil wel dat het dorpshuis toegankelijk blijft voor inwoners van Barger-Oosterveld en daarbuiten

EMMEN - De gemeente heeft Dorpshuis De Barnstee in Barger-Oosterveld aan de Barnar 5 verkocht. Stichting Sociaal Kultureel Werk Barger-Oosterveld koopt het pand van de gemeente. Zij was ook al de gebruiker van het pand. In het pand blijft ook het dorpshuis voor Barger-Oosterveld gehuisvest. Wethouder Jisse Otter: "We zijn al enige tijd in gesprek met de stichting. Ik ben zeer tevreden met deze oplossing. Sociaal Kultureel Werk blijft hierdoor op haar vertrouwde plek in Barger-Oosterveld."

 

Aan de slag

De stichting gaat de komende tijd aan de slag met het onderhoud van het pand. Ze wil het dak vernieuwen en achterstallig schilderwerk aanpakken. Ook gaat ze kijken of ze zonnepanelen kan plaatsen. De stichting wil wel dat het dorpshuis toegankelijk blijft voor inwoners van Barger-Oosterveld en daarbuiten. "We houden onze tarieven voor zaalhuur en consumpties gelijk", zegt secretaris Judith Muijsers.

Foto's
1/1
Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie