Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:25:50 (inci-08) Brand Winkel Noorderstraat Emmen 038632 038660 Prio Hoog Eenheid | TS 41-12 Brandweer Emmen Drenthe
zondag 25 februari 2018

ZONDAG 27|08

Afsluitingen en omleidingen door werkzaamheden in het Bargerveen

Vanaf komende maand begint onder meer de aanleg van een 2,5 meter breed fietspad over de Grenskade

WEITEVEEN - Mensen die een tochtje willen maken door natuurgebied het Bargerveen bij Weiteveen, moeten vanaf volgende week rekening houden met afsluitingen en omleidingen.

 

Vanaf komende maand begint onder meer de aanleg van een 2,5 meter breed fietspad over de Grenskade. Die is daardoor afgesloten. Voor het Naoberpad en de Hunenweg worden omleidingen ingesteld. Het fietspad is naar verwachting in november klaar.

 

Opgehoogd
Daarnaast zijn er werkzaamheden aan de Noordersloot en de Laardijk; beide worden opgehoogd. Daardoor is het Meerstalblok West tot volgend voorjaar dicht voor fietsers en wandelaars. De parkeerplaats aan de kop van de Laardijk is tijdelijk dicht; die in het midden van de Verlengde Noordersloot verdwijnt helemaal.

 

Knooppunten
Staatsbosbeheer stapt bij haar fiets- en wandelroutes over op het gebruik van genummerde knooppunten. Voor de komende periode ligt Knooppunt 62 (de Bult) er volledig uit. Bij de Knooppunten (61, 63 en 64) moeten mensen rekening houden met afsluitingen en omleidingen.

 

Werkzaamheden
Tijdens de werkzaamheden aan het Bargerveen wordt het zwaartepunt van de fiets- en wandelroutes verlegd naar het midden van het natuurgebied. Meer informatie over de werkzaamheden in het Bargerveen is te vinden op de website bargerveen-schoonebeek.nl

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie